Hypotheek Aflos Verzekering los van LTV


31 januari 2019 - BNP Paribas Cardif heeft een aantal aanpassingen doorgevoerd bij de Hypotheek Aflos Verzekering. Loste de polis eerst af tot 60% Loan to Value op het moment dat verzekerde in de WIA komt, nu staat bij de berekening van de uitkering het hypotheekbedrag centraal.

Karin Kuiken: "Kunt u uw Hypotheek nog betalen als u in de WIA komt? Een WIA-uitkering lijkt misschien ver van uw bed, maar wist u dat:


- In 2017 zo’n 550.000 werknemers in Nederland een uitkering voor arbeidsongeschiktheid ontvingen.
- Er in dat jaar 41.800 mensen zijn ingestroomd in de WIA.

Uw inkomen kan fors dalen als u in de WIA komt! De Hypotheek Aflos Verzekering van BNP Paribas Cardif lost in één keer de top van uw hypotheek af als in de WIA komt.
"


De vereenvoudiging van het product zorgt er volgens BNP Paribas Cardif voor dat de Hypotheek Aflos Verzekering nu bij 80% van de hypotheken kan worden afgesloten. De verzekeraar kijkt ook niet meer naar een minimaal of maximaal hypotheekbedrag. Tot nu toe was de verzekering alleen beschikbaar voor klanten met een hypotheek tussen de 50.000 en 400.000 euro. BNP Paribas Cardif verzekert nu 40% van de schuld bij de start van de hypotheek. Het maximale (eenmalige) bedrag dat uitgekeerd wordt is 150.000 euro.

Versimpeling
In 2017 introduceerde BNP Paribas Cardif de Hypotheek Aflos Verzekering. Marieke van Zuien, Commercieel Directeur van BNP Paribas Cardif: "Wij hebben de feedback vanuit de markt en de ontwikkelingen van de huizenprijzen meegenomen voor een review van onze Hypotheek Aflos Verzekering. We zijn trots dat we met deze lancering een nog simpelere verzekering voor arbeidsongeschiktheid neer kunnen zetten.”

Bron InFinance, lees

Geplaatst op: 23 mei 2019

Terug naar blog

© 2020 - Finance & More Heerhugowaard