Nieuwe website en social media


18 juli 2018 - Recent is de nieuwe website live gegaan, met een frisse 'look & feel' en logo. Momenteel wordt er gewerkt om de website verder te actualiseren, 'work in progress' zoals ze dit zo mooi noemen. Verder streef ik - Karin Kuiken - er naar je zo actueel mogelijk te informeren over relevante ontwikkelingen op het gebied van hypotheken, verzekeringen en echtscheiding. Nieuwsitems kun je vinden onder 'BLOG'.


Om het eenvoudig te maken op de hoogte te blijven over actualitele nieuwsitems publiceer ik deze ook op social media. Finance & More Heerhugowaard nieuws kun je momenteel volgen via Facebook, Twitter en LinkedIn. Wil je op de hoogte blijven? Volg #FEMHHW dan via één van mijn social media kanalen.

Mijn doelstelling met de nieuwe website is om informatie te delen en het je zo makkelijk mogelijk te maken om contact op te nemen. Zo kun je mij nu rechtstreeks via de website mobiel, per e-mail en via WhatsApp contact bereiken. Gemak dient de mens.

Heb je vragen over financiĆ«le dienstverlening aarzel dan niet en neem contact op. Zoals klanten gewend zijn ben ik als erkend financieel adviseur (EFA) nauw betrokken bij jouw traject. Antwoorden op veel gestelde vragen - probleem en oplossing - kun je binnenkort terugvinden op de pagina vraag & antwoord.

Indien je vragen, opmerkingen of tips hebt over mijn nieuwe website, hoor ik het ook graag.

"Ik ontzorg, zodat jij onbezorgd kunt genieten", Karin Kuiken  RFEA

Geplaatst op: 18 juli 2018

Terug naar blog

© 2021 - Finance & More Heerhugowaard