SEH campagne LevenWonen


8 januari 2019 - Nieuws en tips over zorgeloos leven en prettig wonen. De campagne en website zijn live. Op LevenWonen.nl zijn relevante informatie en actuele nieuwsberichten te vinden over wonen en belangrijke levensfasen.

Karin Kuiken: "Of het nu gaat over een huis kopen bij scheiding, schenkingsvrijstelling, pensioen, hypotheek, overlijdensrisicoverzekering, nabestaandenpensioen of je kinderen helpen bij de aankoop van een huis, hier kun je daarover nuttige informatie vinden. Je kunt het tegenwoordig niet alleen regelen, voor verdere uitleg en uitwerking sta ik je graag met raad en daad terzijde."


Duurzaam leven en wonen, hoe doe je dat?
Inmiddels is bijna iedereen er wel van overtuigd dat we duurzamer moeten leven en wonen. Al was het maar omdat je zo flink kunt besparen! Maar hoe pak je dat aan? En waar begin je? Wij hebben het voor je uitgezocht.

DuurzaamheidScan
Hoe duurzaam is jouw huis? Op welke punten kan jij je huis verbeteren of je gedrag aanpassen? En wat kan jij daarmee besparen? Via deze scan kunt u inzicht krijgen in de verduurzaming van uw woning en de financiĆ«le aspecten ervan.

Natuurlijk kunt u op de site, via diverse zoekopties, de Erkend Financieel Adviseur (EFA) van uw keuze vinden!

Bron LevenWonen / SEH, lees

Geplaatst op: 16 januari 2019

Terug naar blog

© 2021 - Finance & More Heerhugowaard