Een nieuw begin! Het einde van een hoofdstuk, de bladzijde wordt omgeslagen


4 december 2019 - Er was eens

Dé Hypotheekwinkel. Sedert de jaren '90 een begrip in Heerhugowaard en gehuisvest bij het winkelcentrum Centrumwaard aan de Raadhuisstraat 7.

Sedert 2005 met mij als eigenaar. In 2010 heb ik de naam gewijzigd in Finance & More Heerhugowaard, omdat ik als financieel adviseur wel iets meer doe als hypotheken 'verkopen'. Bijna 15 jaar heb ik vanuit deze locatie mijn advieskantoor gerund.Deze locatie heb ik vanaf 2007 gedeeld met het gerenommeerde makelaarskantoor van Ab Hoffman. De samenwerking met Ab is én was een vruchtbare match. Onze wederzijds ondersteunende diensten zijn al die jaren een succesformule gebleken en klanten kregen een compleet dienstenpakket aangeboden. Maar nu is het tijd om verder te gaan…


Nieuw begin
Welnu, aan de locatie in Heerhugowaard komt per 2020 een eind. Met trots kan ik aangeven dat ik ga verhuizen naar een heerlijk nieuw kantoor in Alkmaar. In Overstad, in het prachtig, recent verbouwd bedrijfsverzamelgebouw, op de 1e verdieping van ‘De Werkplaats’ aan de Oosterwezenstraat 6h.Wat veranderd er niet
Als klant blijf je optimaal gebruik blijven maken van de vertrouwde, professionele dienstverlening van Finance & More. Tevens blijft de samenwerking met Ab Hoffman in stand en blijft het gecombineerde dienstenpakket beschikbaar.

Verandering
In de kern is het enkel dat het kantoor een andere locatie krijgt. Het kantoor is goed bereikbaar en onder ‘De Werkplaats’ is een parkeergarage. Ook in de omgeving is er ruim parkeergelegenheid. Uiteraard neem ik ook hier alle benodigde tijd voor je.

Overigens wordt er ook doorlopend gestudeerd om de benodigde kennis op peil te houden en van alle actuele marktontwikkelingen op de hoogte te blijven. Dit is mede een vereiste om al mijn certificeringen en diploma’s te behouden. Dit betekent wel dat ik ook wel eens niet of niet goed telefonisch bereikbaar ben. Spreek dan in op mijn voicemail of stuur mij een mail- of appbericht.

Specialiteiten
✔ Register Financieel Echtscheiding Adviseur (RFEA).
✔ Erkend Financieel Adviseur (EFA), hypotheken en verzekeringen.
✔ Estate Planner, planning toekomstige nalatenschap en erfbelasting.

In het digitale en mobiele tijdperk waarin we nu leven ben en blijf ik goed bereikbaar en kan ik je op kantoor welkom heten. Zoals bekend kan indien gewenst de afspraak ook bij je thuis en/of ’s avonds gepland worden.

Kortom:           Ik ontzorg... zodat jij onbezorgd kunt (blijven) genieten!

Geplaatst op: 04 december 2019

Terug naar blog

© 2021 - Finance & More Heerhugowaard